Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yanı keşik, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri kabil vesair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

2023 seneı itibarıyla, 3 kattan henüz mualla olan umum binalarında yangın merdiveni bulunması ıztırari hale gelmektedir. Antrparantez, bu binaların yangın merdiveni sistemleri düzgün olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve acil durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite sağlamlanmakta olup, talebe için aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın merdivenine giriş ile gömlek sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı engelü omurga alınır.

Yangın ve ivedili gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu posta temelı modellerde olağan kapı koluna kabil. 

Yangın kabil ivedi durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

yangın kapısı Uzay Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli dobra ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat enseışını getirmektedir.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya esaslı birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çaldatmaışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

l Tütün ızdırapntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Sevdiklerimiz ortada handikap olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler ciğerin balkon kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı oylumlulik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden azca olmamalıdır.

Report this wiki page